Tøj, garderoberum, fødselsdage

Tøj, garderoberum, fødselsdageTøj:

Barnet skal medbringe skiftetøj (strømper, undertøj, bukser og bluse). Det tøj barnet har på, må gerne være noget der må blive beskidt. Praktisk tøj, som er egnet til at røre sig i vil være en fordel. Der skal også medbringes regntøj, gummistøvler og hjemmesko. Alt tøj og fodtøj skal være mærket med navn. Da vi tilbringer megen tid ude, uanset vejr og vind, er det meget vigtig med tøj der passer årstiden. Hvis jeres barns tøj er vådt, skal det med hjem og tørre, så der er tørt tøj næste dag. Har dit barn lånt noget tøj, skal det med hjem for at blive vasket og afleveres tilbage hurtigst muligt.

Snor i jakker. På legepladsen, henstiller vi til, at forældrene sørger for, at der ikke er snore i hætter, huer og kraver. Personalet vil ellers se sig nødsaget til at fjerne snorene. Ligeledes fraråder vi brug af lange halstørklæder og anbefaler i stedet brug af halsedisser og elefanthuer.


Tøj, garderoberum, fødselsdageGarderoberum:

Hvert barn har fået et rum til overtøj, skiftetøj m.m. Hjælp jeres barn med at holde orden på rummet hver dag. Husk at tjekke om alt tøjet er der, inden I kører på arbejde. Støvler, hjemmesko m.m. skal sættes op på hylden, når I tager hjem, så der kan blive gjort rent. Rummene skal tømmes hver fredag af hensyn til rengøringen.


Tøj, garderoberum, fødselsdageFødselsdage:

Børnene må gerne holde fødselsdage i Storkereden. Det skal blot aftales med personalet. Hvis barnet ønsker at holde fest i eget hjem, tager vi gerne af sted alle børn eller gruppevis, hvis det er muligt for os at komme med offentlig transport.

Hits: 107