Sygdom, ferie

Sygdom, ferieSygdom:

Syge børn og børn med feber modtages ikke i Storkereden. Det gælder også, hvis barnet har lus, orm eller børnesår. Det er obligatorisk at være udenfor, så hvis barnet ikke kan tåle at være ude, kan vi desværre ikke modtage barnet. Bliver barnet sygt i Storkereden, kontakter vi Jer. Storkeredens personale uddeler ikke medicin og drypper ikke øjne, ører eller næse. Vi giver dog livsnødvendig medicin med skriftlig anvisning fra lægen.

Hvis børnene skal have solcreme på, skal de have det på hjemmefra. Efter frokost tager vi stilling til om der er brug for at smøre dem igen.

Husk at ringe til os, hvis Jeres barn er syg eller holder fri. Ændring af adresse, telefonnummer eller arbejdssted SKAL vi ligeledes have besked om.


Sygdom, ferieFerie:

Vi vil meget gerne have besked, når I holder ferie. Vi har nødåbning i uge 29 og 30 og mellem Jul og nytår i arbejdsdagene. Vi har lukket alle helligdage.

I forbindelse med skoleferie, vil vi bede jer om at skrive en seddel, om jeres børn kommer, så vi kan tilpasse antallet af personale efter antallet af børn. Det er vigtigt, at de angivne tider i den forbindelse bliver overholdt, da det ellers er umuligt for os at planlægge ferie ordentligt.

Hits: 14